Mob: 064 256 47 48

 

email:polovne.knjige1@gmail.com

O nama

Otkup knjigaBavimo se prodajom i otkupom polovnih udžbenika za osnovnu i srednju školu.

 

On line knjizara polovnih udžbenika osnovana je 2008 godine, sa namerom kako bi pomogli i omogućili jeftinije i pristupačnije školovanje svim đacima.

U knjižari posedujemo veliki broj udžbenika za sve profile srednjeg obrazovanja, kao i udžbenike za osnovnu školu od 5. do 8. razreda.
Svi udžbenici su očuvani i važeći, koriste se u redovnom programu školovanja. Pored mogućnosti kupovine udžbenika za srednju školu od raznih izdavača, kao što su: Zavod za udžbenike i nastavna sredstva - Beograd i Krugove zbirke, uključujući veliki izbor recenzenata i urednika. Za edukaciju i usavršavanje stranih jezika postoji veliki asortiman udžbenika od priznatih izdavača: Oxford, Cambridge i Longman, namenjeni za srednje obrazovanje koji se koriste u gimnazijama i srednjim stručnim školama.

Iz programa za osnovno obrazovanje prodaju se udžbenici od Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva - Beograd, kao i od privatnih izdavača: Klet, Logos, Eduka, Kreativni centar, Gerundium, Arximedes teatar, Bigz, M&G, Dakta i ostali.

 

 
Moraš sam da porasteš, bez obzira koliko ti je deda bio visok.